Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta, DBP'li Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun'un da aralarında yer aldığı 4 kişinin gözaltına alındığı terör operasyonu kapsamında zanlıların evinde 3 av tüfeği ile örgütsel doküman ve dijital malzemeler bulundu.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi.

        Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığının "terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma, terör örgütüne finans sağlama, belediye i̇halelerinde usulsüzlük ve kamuyu zarara uğratma" suçlarından soruşturma yürüttüğü bildirilen açıklamada, Malazgirt Sulh Ceza Hakimliğinin el koyma ve inceleme kararı kapsamında Malazgirt ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendiği kaydedildi.

        Operasyon kapsamında Malazgirt Belediye Başkanı Coşkun, DBP'li Belediye Meclis Üyesi Memnune Söylemez, DBP İlçe Başkanı Mehmet Burhanlı ve Köy Komisyon Üyesi Maşallah Canpolat'ın gözaltına alındığı anımsatılan açıklamada, zanlıların evlerindeki aramalarda 3 av tüfeği, örgütsel doküman ve dijital malzemeler ile terörist fotoğraflarının ele geçirildiği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler