Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Balçık Mahallesi'nde yapımına başlanan yaklaşık 600 dönümlük mesire alanında incelemelerde bulundu.

        Karabacak, mesire alanındaki inşaatı gezerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        Karabacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislere giriş için alternatif bağlantı yolları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını belirterek, giriş kapısı ve kamp tesislerinin yapımına başladıklarını ifade etti.

        Mesire alanında hedefledikleri şekilde çalışmaların sürdüğünü belirten Karabacak, "A Tipi Mesire Alanı bütün bölge halkımızın istifade edebileceği alternatif bir yer olarak önem arz ediyor. Tesislerin yapımını kısa sürede tamamlayarak bölge halkının hizmetine sunacağız. Mesire alanı farklı konsepti ve içerdiği birimlerle burada örnek bir tesis olarak inşa ediliyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler