Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da iki katlı evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

        Adapazarı ilçesi Kayrancık Mahallesi'nde Saffet Birgül'e ait iki katlı kerpiç evde nedeni belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Birgül, evinin bahçesindeki ahırda hayvanlarına baktığı sırada 4 yaşındaki oğlu yanına gelerek evde bir şeylerin olduğunu söyledi. Hemen evine gelen Birgül, yoğun dumanların yükseldiğini gördü.

        Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahalle sakinlerinin yardımıyla uzun uğraşlar sonucu evdeki yangını söndürebildi. Ev, kullanılamaz hale geldi.

        Birgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının nasıl çıktığını anlayamadıklarını belirterek, "Ahırdaydık. Evde elektrikler yoktu zaten. Yangın sobadan çıkmış olabilir. Çocuk dışarıdaydı. Biz de eve hemen gittik kapıyı açtık her yeri duman sarmış, olan olmuştu" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler