Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, Bayrak Tepeye "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Tepesi" adı verildi.

        Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Meclisinin aldığı kararla, ilçede bulunan Bayrak Tepenin adının, "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Tepesi" olarak değiştirildiğini söyledi.

        Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) yaptığı hain darbe girişimi sırasında şehit olan 241 vatandaşın anısına tepeye yeni isim belirlediklerini vurgu yapanDeniz, o kahramanların gelecek nesiller tarafından da bilinmesini istediklerini kaydetti.

        Deniz konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Tüm milletimizin bildiği gibi 15 Temmuz 2016 gecesi vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ihanet edenleri gelecek nesillerimiz olan gençliğe aktarmak istedik. Bunu yaşatmak ve unutturmamak adına belediye olarak, ilçenin her yerinden görülen bu en yüksek tepenin adını da '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Tepesi' olarak değiştirdik. Bundan sonra yeni adı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Tepesi olan tepemize de ilerleyen aylarda daha farklı birer proje hazırlamayı düşünüyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler