Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel'in çelenk koymasıyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sürdü.

        Daha sonra Suşehri Halk Eğitimi Merkezi Akşam Sanat Okulu Konferans Salonunda devam eden tören Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın mesajı okundu.

        Suşehri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Zeynep Şen'in bağımsız bir devlet olmak isteyen her ülkenin iki alanda daima hazırlıklı ve dinamik olması gerektiğini söyleyerek, "Bunlardan biri askeri cephe, biri de eğitim kurumlarıdır. Cephede mücadelesini düşmana karşı, eğitim kurumlarında ise mücadelesini cehalete karşı verecektir. Bu nedenle öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli ve en değerli mesleğidir." dedi.

        Programda adaylığı kaldırılan 10 öğretmen için yemin töreni düzenlenirken, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de hediyeleri verildi.

        Programa Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler