Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun Gıda Fuarı'nı ziyaret etti. Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra vatandaşlarla tramwaya bindi.

        Kılıç, Tekkeköy'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27 Kasım'a kadar açık kalacak fuarda stant kurmuş firmaları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

        Ziyaret sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıç, Samsun'un birçok alanda potansiyeli bulunan Karadeniz'in önemli kentlerinden biri olduğunu söyledi.

        Samsun'un tarih, tarım, sanayi, spor ve turizm kenti olduğunu dile getiren Kılıç, "Samsun birçok farklı sektörün de hayatta olduğu bir kenttir. Samsun hem Karadeniz'de hem de Türkiye'de şehirler arasında bu yönüyle önemli bir yere sahiptir." dedi.

        Kılıç, fuara 97 firmanın katıldığı belirterek, fuarın hafta sonunda daha yoğun ziyaretçi ağırlayacağını kaydetti.

        Fuar ziyaretinin ardından beraberindeki protokol üyeleriyle bir süre önce hizmete açılan Tekkeköy tramway hattıyla Atakum ilçesine yolculuk yapan Kılıç, vatandaşlarla da sohbet etti.

        Kılıç, daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübünü ziyaret etti.

        Bakan Kılıç'a, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler