Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye'yi sahasında 67-55 yenen Canik Belediyespor'un Başantrenörü Erdal Yeğin, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        Yeğin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon ligdeki ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade ederek, "Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok. Sadece kötü gidişata dur dedik. Osmaniye geçiş dönemi yaşıyor. Bazı oyuncuları değişti. Kendi saha ve seyircimizin verdiği avantaj ile galip geldik. Önümüzdeki Avrupa Kupası maçı var, ona bakıyoruz." diye konuştu.

        Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Ömer Buharalı ise kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, "Çok kötü bir yüzde ile oynadık. Boş turnikeleri bile kaçırdık. Hazırlık maçları dahil sezonun en kötü basketbolunu oynadık. Canik Belediyespor'u tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler