Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, 3-2 mağlup oldukları Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin, "Benim bugün içim rahat değil, 1 puan aldım sevinebilirim ama 2 puan verdim." dedi.

        Zoroğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye karşı güzel bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

        Güzel oyunun her zaman yetmediğini dile getiren Zoroğlu, şunları kaydetti:

        "Benim bugün içim rahat değil, 1 puan aldım sevinebilirim ama 2 puan verdim. Gelecek hafta Galatasaray maçına ve ondan sonra içerdeki 2 maçta puan veya puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bir puan da bizim için kazanç. Buraya gelen bütün seyircilerimize, belediye başkanımıza, bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sahada mücadele eden oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi lütfen bundan sonrada aynı bu şekilde desteklemeye devam etsinler. Bizi yalnız bırakmasınlar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler