Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ta halk otobüslerine yönelik denetim yapıldığı bildirildi.

        Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Hizmetleri ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, özel halk otobüslerine yönelik denetim yaptı.

        Yenişehir Mahallesinde bulunan otobüs toplanma merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde, sürücülerin ehliyetleri kontrol edilirken, araçlar ise ruhsat, sigorta, havalı korna ve cam filmi gibi birçok konuda denetimden geçirildi.

        Halk otobüslerinin kışlık lastik denetimini de yapan ekipler, eksik evrağı bulunan ve araçları standart dışında olan sürücülere ceza kesti.

        Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, "Kış lastikleri konusunda da şoförlere yönelik uyarılarda bulunuluyor. Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlaması konusunda aylık rutin kontrollerimizi yapıyoruz. Bu uygulama da bize destek olan Emniyet Müdürlüğü personeline de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler