Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığınca Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, "Nöbet bizde ve biz bir takımız. Yetki ve görev sınırları içerisinde işimizi yapacağız. Niyetimiz iyi olacak. İş yapma konusunda da elimizden gelen çabayı göstereceğiz." dedi.

        Belediyenin 14 birim amiri ile belediyedeki makamında bir araya gelen Vali Çınar, Bitlis'e ve Bitlislilere hizmet etmenin bir şeref olduğunu belirterek, vatandaşa hizmeti en hızlı ve kaliteli şekilde sunmak gerektiğini aksi halde kendilerine kul hakkı geçeceğini bildirdi.

        "Yapacağımız yarım saatlik eksiklik binlerce insana eziyet olur. İhmalimiz şehrin tamamını olumsuz etkiler." diyen Vali Çınar, şunları kaydetti:

        "Nöbet bizde ve biz bir takımız. Yetki ve görev sınırları içerisinde işimizi yapacağız. Niyetimiz iyi olacak. İş yapma konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Benim başka bir işim yok. İşimiz kamu yönetimi. Bize sadece iyi adam gerekmiyor. İyi olacağız fakat bize işini düzgün yapan adam gerekiyor. İşimizin sahibi ve cesur olacağız. Ufkunuz her zaman geniş olacak. Daha iyi hizmet etmek için çok çalışacağız. İsraftan, yağmadan ve haramdan kaçınacağız. İslam dininde de öyledir. Sevdir, nefret ettirme, kolaylaştır zorlaştırma. İşimizde ahlak, adalet, hakkaniyet ve ehliyet esas olacak."

        Vali Çınar, daha sonra birim amirlerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler