Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde ağustos ayında ihale edilen gençlik merkezinin yapımına başlandı.

        Sandıklı ilçesinde Cuma Mahallesi'nde kurulacak gençlik merkezinin temeli atıldı.

        Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğü sahip arazisi Sandıklı Belediyesince satın alınarak Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilen gençlik merkezi, 772 metrekare kapalı alana sahip olacak ve bünyesinde çok amaçlı spor salonu, toplantı ve kongre salonları, müzik, bilgisayar, zeka oyunları gibi kurs atölyelerinin yanı sıra kütüphane, kafeterya, ve mescit gibi alanları içerisinde barındıracak.

        Gençlik merkezinin açık alanında ise voleybol, basketbol ve tenis kortları ile tesisin etrafında yürüyüş yolları olacak.

        Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şimdiye kadar söz verdikleri ne varsa gerçekleştirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Bu yer, Kevser, Hisar, Cuma ve Çay mahallelerimizin ortak alanı olması bizim için en önemli tercih sebebimiz oldu. Hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini en iyisini hak etmektedir. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Sandıklı halkının yıllardır alması gereken ve geç kalan hizmetleri yapmak bizlere nasip oldu. Bu yüzden sevincimiz bir kat daha fazlalaşmaktadır. Gençlik merkezimiz Sandıklı'da büyük bir açığı kapatmış olacaktır. Gençlerimizin daha güçlü ve dinamik bireyler olabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda İl Gençlik Spor Müdürümüze ve desteklerini bizden esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkürlerimi sunarım. Sandıklı'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler