Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Bölge Trafik Şube Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanımı zorunlu hale getirilen kış lastiği uygulaması kapsamında kentte denetimlerde bulundu.

        Yalova-Bursa karayolunda uygulama noktası kuran trafik polisleri, tır, otobüs, minibüs ve diğer ticari araçları durdurarak kış lastiği denetimi yaptı. Sürücülere zorunlu kış lastiği kullanımıyla ilgili bilgi verdi.

        Uygulama kapsamında denetimden geçen otobüs sürücüsü Kemal Şen uygulamanın önemine dikkati çekerek her zaman yapılması gerektiğini kaydetti.

        Özellikle yolcu taşıyanların daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yapan Şen, "Uygulamadan memnunuz. Bizler can taşıyoruz. En önce bizim uygulamaya uymamız lazım. Kar lastiklerimizi günler öncesinden taktık. Her yerde bu uygulamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

        Yalova Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Nurcan Şaylı, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, iki günde 150 aracın denetlendiğini ve denetimlerin 1 Nisan tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler