Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil oldu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        SHOW TV fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncularından Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi hastanede devam ediyor.

        Settar Tanrıöğen

        Settar Tanrıöğen'in canlandırdığı 'Abdullah Ünal' karakterini bundan sonra Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağı duyuruldu.

        SHOW TV ve dizinin yapımcısı Gold Film tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

        "Kamuoyunun Dikkatine,

        Yapımını Gold Film’in üstlendiği, SHOW TV’nin reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti’nde 'Abdullah Ünal' karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

        REKLAM

        SHOW TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

        SHOW TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

        Dizinin bu hafta yayınlanacak 53'ncü ölümünden itibaren 'Abdullah Ünal' karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır.

        Saygılarımızla."

        Ahmet Mümtaz Taylan

        "TEDAVİSİ DEVAM EDECEK"

        61 yaşındaki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Engin Çakmakçı geçtiğimiz hafta yazılı açıklama yapmıştı.

        Açıklamada; "Hastamız Settar Tanrıöğen'in hasta odasında sürdürülen tedavisi bir müddet daha devam edecektir. Genel durumu iyidir. Klinik olarak her gün olumlu gelişim gösteren Settar Tanrıöğen'in beyin kanamasına yol açan sebep ve ardından yapılmış olan embolizasyona bağlı komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır. Multidisipliner bir yaklaşımla tedavisi gerçekleştirilen hastamızın rehabilitasyonuna devam edilmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ