Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, kış aylarında sorun yaşanmaması için bazı tedbirler aldıklarını bildirdi.

        Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 950 rakımında bulunması nedeniyle ilçede kış mevsiminin sert geçtiğini söyledi.

        Kışın vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için çalışma yürüttüklerini dile getiren Özbalcı, "Kar yağışı ve ardından meydana gelebilecek buzlanmaya karşı tedbirlerimizi aldık. Hazırlıklarımızı yaptık. Herhangi bir durum karşısında ekiplerimiz görevi başında olacak. Gerektiğinde takviye yapacağız." dedi.

        Özbalcı, aldıkları önlemler ile trafiğin aksamaması, vatandaşların rahat ve güven içinde hareket etmesini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler