Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da bir kişi telefonda dolandırılmaktan eşi sayesinde son anda kurtuldu.

        Alınan bilgiye göre, Bolu'da Şerafettin Sağıroğlu (65) isimli vatandaşı telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bankadan para çekmesini istedi.

        Sağıroğlu'nu arayan telefon dolandırıcıları, banka hesaplarından yüklü miktarda para çekildiğini ve kendisinin de 6 bin lira çekerek, seri numaralarını karşılaştırabilmek için dekontla birlikte karakola gelmesini istedi.

        Kocasının telefonda birileriyle konuştuğunu ve ardından tedirgin bir şekilde bankaya gittiğini gören eşi, polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

        İzzet Baysal Caddesin'de bulunan bankalardaki hesaplarından para çekmek isteyen Sağıroğlu'nu polis ekipleri banka şubelerini tek tek dolaşarak bulmaya çalıştı.

        Sağıroğlu'na bu şekilde ulaşamayan ekipler, eşini cep telefonundan arayarak kocasının telefon numarasını istedi.

        Ekipler, telefonla ulaştıkları Sağıroğlu'na dolandırıcıların hesabına para yatırmadan engel oldu.

        Eşinin polis ekiplerini arayarak yardım istemesiyle dolandırıcılara parasını kaptırmayan Sağıroğlu, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler