Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Atakaş Hatayspor Hatayspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Hatayspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? - Atakaş Hatayspor Haberleri
        1

        Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için ezeli rakibi Galatasaray ile yarışan Fenerbahçe, 28. hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor'a konuk olacak.

        2

        Sarı-lacivertliler, kritik karşılaşmadan galip ayrılıp maç fazlassıyla liderliğe yükselmek istiyor. Hatayspor da güçlü rakibini devirip alt sıralardan kurtulma hesapları yapıyor.

        3

        HATAYSPOR-F.BAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Hatayspor-Fenerbahçe maçı bugün saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Mersin Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

        4

        LİGDE 8. RANDEVU

        Süper Lig’de 4. sezonunu yaşayan Hatayspor ile Fenerbahçe, ligde 7 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 1’i hükmen 6 defa sahadan galip ayrılırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Rakibi karşısında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, rekabette 17 gol atarken, Hatayspor ise 4 kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 4-2’lik skorla kazanmıştı.

        5

        5 FUTBOLCU KART SINIRINDA

        Fenerbahçe’de, Hatayspor karşılaşması öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Pendikspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

        6

        Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: