Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA)- Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul sanayi işbirliği toplantısı düzenlendi.

        Okul Müdürü Ufuk Taşbaş, yaptığı konuşmada, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün okul sanayi işbirliği protokolü kapsamında, Sandıklı'da hem mesleki eğitimin gelişmesi hem de sanayicilerin yaşamış olduğu sorunların giderilmesi için çalışmalar yapıldığını söyledi.

        Sanayici ve iş adamlarının ihtiyacı olan kalifiye eleman sıkıntısının ortadan kaldırılması amacıyla okul olarak üstlerine düşen yükümlülüğü yerine getirmeye çalıştıklarını aktaran Taşbaş, "Okul sanayi işbirliğinin önemi çok büyük. İlk defa yapılan bu toplantıya katılımın yüksek olması bizi sevindirdi. Bunun için katılımcılara teşekkür ediyoruz. İnşallah okul sanayi işbirliğiyle mezun olan öğrencilerimizi kalifiye eleman olarak sizlere kazandıracağız." dedi.

        Toplantıya, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, öğretmen ve iş adamları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler