Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesince, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenciye motivasyon eğitimi verilecek.

        Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mamak Belediyesinin işbirliğinde, üniversite sınavına girecek 3 bin öğrenci için motivasyon ve eğitim seminerleri düzenlenecek.

        Ders çalışma teknikleri, hedef belirleme, motivasyon, sınav kaygısıyla başa çıkma gibi konularda eğitimlerin verileceği seminerlerin ilki, eğitimci-yazar Hüseyin Aslantürk tarafından "Hayallerimle Randevum Var" ismiyle 12 Aralık'ta Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

        Alanında uzman isimler tarafından verilecek seminerlere, veli ve öğretmenler de katılabilecek. Seminerler, LYS-2017 sınavına kadar devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler