Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla vatandaşları bilgilendirdi.

        Trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'ne stantlar kuran ekipler, vatandaşlara 112 Acil hizmetleri hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı.

        Kişioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde ve ilçelerde 1-7 Aralık tarihlerinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

        Hafta kapsamında acil servisi halka tanıttıklarını aktaran Kişioğlu, "Acil sağlık hizmetleri kurulduğu günden bu yana belirli aşamalar kaydetti. 2016 yılı itibariyle 19 acil sağlık hizmetleri istasyonu, 48 ambulans ve 250 çalışanımızla bu hizmeti vermeye çalışmaktayız. Bu yılın 11 ayında 32 bin vakaya bakmışız. Bu da 13 kişiden biri 112'den faydalanmış demektir. Ekiplerimiz gece gündüz özverili şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Onlara da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler