Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin ortaklaşa yürüttüğü "Süt Sığırcılığında Kızgınlık ve Döl Verimi" konulu eğitim devam ediyor.

        Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, eğitimin Saray ilçesindeki çiftçilere yönelik eğitimin devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, bu türü eğitimlerin çiftçilere verim katkı sağladığı belirtilerek ilerleyen zamanlarda daha sık yapılacağı kaydedildi.

        - Albayrak'ın kabulü

        Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak ile Kozuva'nın il genelinde yapılan bölgesel çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundukları belirtildi.

        Açıklamada, Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva'nın, Başkan Albayrak'a konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür ettiği kaydedildi.

        - Marmaraereğlisi'nde yol yapım çalışmaları

        Marmaraereğlisi Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor .

        Marmaraereğlisi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İlçe genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler