Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parkta spor yaparken darbedilen 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli, olayı hatırladıkça yeniden yaşadığını belirterek, 6 yaşında bakmakla yükümlü olduğu kızı ve ailesi için toparlanmaya çalıştığını söyledi.

        Tireli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parkta spor yaparken tanımadığı bir erkeğin yanına yaklaşarak "bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın" sözlerinin ardından saldırısına uğradığını, bunun etkisinden kurtulamadığını belirtti.

        Saldırının ardından sürekli ağladığını, karnındaki bebeği ve 6 yaşındaki kızını düşündüğünü vurgulayan Ebru Kaya Tireli, "Olayı hatırladıkça yeniden yaşıyorum, çok üzgünüm. 6 yaşında bakmakla yükümlü olduğum bir kızım var. Toparlanmaya çalışıyorum." dedi.

        Öte yandan Ebru Kaya Tireli'nin, bebeğinin sağlık durumu için İzmir'deki kadın doğum doktoruna gittiği öğrenildi.

        - Polis saldırganın peşinde

        Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü ve çalışmaların 3 şüpheli üzerinde yoğunlaştığı bildirildi.

        Saldırganın, Tireli'nin teşhisi sonrası tespit edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler