Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Kahta ilçesine bağlı Salkımbağı Ortaokulunda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konferansı düzenlendi.

        Konferansa katılan Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, öğrencilerle böyle güzel bir etkinlikte birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

        15 Temmuz gecesi devletin içine sızmış ihanet çetesinin devleti ele geçirmek için darbe girişiminde bulunduğunu ancak tek yürek olan Türk milletinin bu darbe girişimi karşısında durduğunu ifade eden Kaya, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlenmesini istemeyen güçlerin darbeyle yapamadıklarını şimdi de ekonomik darbe gerçekleştirmek istediklerini ama yüce Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde bu oyunu da bozacağını belirtti.

        Kaya, konuşmasının ardından 15 Temmuz Futbol Turnuvası sonucunda birinci olan takıma kupa ve madalyasını verdi, TEOG sınavında birinci olan öğrenciye ise çeyrek altın hediye etti.

        Okul Müdürü Mehmet Akel, Kaymakam Kaya'ya konferansın anısına plaket taktim etti.

        Konferansı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, öğretmenler ile öğrenciler dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler