Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Terme Gençlik Konseyi tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası sona erdi.

        İlçedeki bir halı sahada düzenlenen ve 25 takımın katıldığı turnuvanın finali Eczacılar ile Hüseyin Mescit Mahallesi takımları arasında oynandı.

        Maçın başlangıç vuruşunu Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile 15 Temmuz gazilerinden Musa İlhan ve Metin Doğan birlikte yaptı.

        Maçı 4-3 kazanan Eczacılar turnuvanın da şampiyonu oldu.

        Daha sonra Terme Kültür Merkezindeki söyleşiye katılan Metin Doğan ve Musa İlhan, FETÖ'nün darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlattı.

        Darbe girişimi gecesi Atatürk Havalimanında tankların önüne yatarak darbecileri engellemeye çalışan Doğan, darbe girişiminin halkın karşı koyması sayesinde önlendiğini söyledi.

        Darbe girişimi gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Merkezinde açılan ateş sonucu yaralanıp hastanede tedavi gören İlhan da, askerlerin kendisine ateş edemeyeceğini düşündüğü belirterek, "Ateş etsenize" diyerek askerlerin üstlerine yürüdüm. Silah sesinin ardından yere düştüm. 1 hafta komada kaldıktan sonra uyandım. İlk olarak da Cumhurbaşkanımızı sordum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler