Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun yeni yönetimi, federasyon hesabında bulunan tüm dövizleri Türk lirasına çevirdiğini açıkladı.

        Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 27 Kasım'daki olağan genel kurulda Kerim Koç başkanlığında göreve gelen yeni yönetim, hesaplarında bulunan tüm dövizleri Türk lirasına çevirdi.

        Açıklamada, "Zor dönemlerde her zaman kenetlenmesini iyi bilen milletimiz, nasıl ki 15 Temmuz'da demokrasi için kenetlendi ise şimdi de ülkemiz ekonomisi üzerinden oynanmak istenen döviz oyunu karşısında aynı hassasiyetle tüm dünyaya ders veriyor. Devletimiz tarafından yapılan 'dövizden Türk lirasına dönüş çağrısı' çerçevesinde biz de Türkiye Masa Tenisi Federasyonu olarak hesaplarımızda bulunan dövizleri Türk lirasına çevirdiğimizi kamuoyuna duyururuz." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler