Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Mevlit Kandili dolayısıyla ilçedeki tüm camilerde program düzenleneceğini bildirdi.

        Başsan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kandilin, tüm hemşehrilerine hayırlar getirmesini temenni etti.

        Mevlit Kandili'nin, Hazreti Muhammed'in doğum günü olduğunu anımsatan Başsan, "Peygamberimizin ümmetine ve insanlığa mesajı Kuran'dır. Mevlit Kandili'nde yapılacak en güzel şey Kuran okumaktır. Ayrıca hem kendimiz hem de ümmeti Muhammed için dua etmektir. Kuran kainatı anlatır. Okumayan toplumun gelişmesi mümkün değil, ne üretebilir ki. 'Peygamber' dediğimizde aklımıza Kuran ve sünnet gelmeli. Allah daha nice Mevlit Kandillerini yaşamayı nasip eylesin." ifadesini kullandı.

        Başsan, Ünye Müftülüğünce Merkez Büyük Cami'nde kandil programı düzenleneceğini ve programların tüm camilerde de olacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler