Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Sağlık Müdürlüğü ekipleri 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında, kadınlar basketbol maçında sporcularla birlikte "Acil durumda saniyelerin önemli olduğunu unutma, yaşama yol ver" yazılı pankart açtı.

        Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor ile Anadolu Üniversitesi, Mimar Sinan Spor Salonunda karşılaştı.

        Karşılaşma başlamadan önce, sağlık müdürlüğü ekipleri, sporcularla birlikte "Acil durumda saniyelerin önemli olduğunu unutma, yaşama yol ver" yazılı pankart açtı.

        Yaklaşık 50 kişiden oluşan sağlık müdürlüğü ekipleri maçı taraftarlarla birlikte tribünlerde izledi.

        Karşılaşmada Edirne Belediyesi Edirnespor, Anadolu Üniversitesi'ni 58-46 mağlup etti.

        Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aralık ayının ilk haftasında acil sağlık hizmetlerinin tanıtımı ve sunumunun yapıldığını söyledi.

        Hafta etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar yaptıklarını aktaran Kişioğlu, şunları kaydetti:

        "Halkımızın 112 Acil'i aramasıyla ilgili gerekli kriterleri anlatmaya çalıştık. Bu kapsamda yoğun trafik tempolarında halkımızın 112 Acil ambulanslarına yol vermelerini anlattık. Siren çalan ve tepe lambaları yanan ambulanslara kavşaklarda belirlenen noktalarda yol vermelerinin sağlanması açısından 'yaşama yol ver' kampanyasını afişe etmeye çalıştık. Bu yüzden de maçta vatandaşları bilgilendirmek için pankart yaptırdık. Ekiplerimiz aynı zamanda karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izledi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler