Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Başkanlar Kurulu tarafından, İstanbul’daki terör saldırısı lanetlenerek tüm kesimlerin terörle mücadele etmesi gerektiği vurgulandı.

        TGK'nın 10. Başkanlar Kurulu Toplantısı için Marmaris’te bulunan 8 federasyon, bunlara bağlı 79 gazeteciler cemiyeti ile basın meslek kuruluşlarının temsilcileri tarafından hazırlanan TGK sonuç bildirisi açıklandı.

        Bildiride, “Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Muğla’da toplanan 20 bini aşkın basın mensubunun temsilcileri olarak terör saldırılarında güvenlik güçlerimizi ve vatandaşlarımızı şehit vermenin derin acısını yaşıyoruz.” ifadesine yer verildi.

        Gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terörün insanlık suçu olduğu vurgulanan bildiride, “Bu nedenle aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve terörle mücadele edilmelidir. Birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve demokratik yaşamı hedef alan terör saldırılarını Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu olarak lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler