Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

        Karaaslan yaptığı yazılı açıklamada; Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Arena Stadyumu'nun çevresinde çevik kuvvet polislerine yönelik gerçekleştirilen, 38 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla, terörün bir kez daha karanlık yüzünü gösterdiğine işaret etti.

        Karaaslan, şunları kaydetti:

        "Bu hain terör saldırısını gerçekleştirenleri lanetliyorum. Çok büyük bir acı ile karşı karşıyayız. Acımız büyük ama bu büyük acıyı da milletçe daha fazla kenetlenerek aşacağız. Bu saldırılar Türkiye'yi asla ve asla yolundan çeviremeyecektir. Ülke ve millet olarak, terörün ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Teröristlerin her türlü alçaklığına, kalleşliğine rağmen bu millet teröre karşı onurlu duruşunu koruyacak, güvenlik güçleriyle bu topraklarda terörizmin kökünü kazıyacaktır. Şehitlerimizin kanı asla ve asla yerde kalmayacaktır. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler