Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Sapanca, Ferizli ve Hendek ilçelerinde emniyet birimlerine İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla taziye ziyaretleri yapıldı.

        Sapanca'da okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan bir grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sapanca Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım ise polis teşkilatının 7 gün 24 saat vatandaşın ve ülkenin huzuru için görev başında olduğunu ifade ederek, "Güzel ülkemize, birileri tarafından, içimizdeki hainlerle birlikte saldırılar var. Mücadelemizi sonlandırana kadar devam edeceğiz." dedi.

        Ziyarette, amirlikte görev yapan polislere çiçek takdim edildi.

        - Hendek

        AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş'ı makamında ziyaret ederek taziyede bulundu.

        Taziyeleri kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Baş, AK Parti ilçe teşkilatına ziyaretten dolayı teşekkür ederek, terörle mücadelede azimle devam edeceklerini söyledi.

        - Ferizli

        Ferizli Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Yüksel Kadıoğlu, Ferizli İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal'ı makamında ziyaret ederek, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Kadıoğlu, ziyaretinde yaptığı konuşmada, saldırılardan büyük üzüntü duyduklarını kaydetti.

        Saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara da başsağlığı dileyen Kadıoğlu, "Devletimize, güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Terörün her çeşidini lanetliyoruz." dedi.

        Köksal da ziyaretten dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler