Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Suluova'da, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısına tepki amacıyla yürüyüş düzenlendi.

        Sosyal medya aracılığıyla organize olan grup, ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Meydanı'nda toplandı. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın", "Vatan sana canım feda" sloganları atan ve tekbir getiren grup, İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar yürüdü.

        Polislere taziyelerini ileterek tatlı ikram eden grup, Kur'an-ı Kerim okuyarak şehitler için dua etti.

        Grup adına açıklama yapan Cemalettin Çakırtaş, "Bayrağını ve yüreğini al gel" sloganıyla bir araya gelip polise ve vatana sahip çıkma adına yürüyüş yaptıklarını söyledi.

        Her türlü teröristi ve terörü lanetlediklerini dile getiren Çakırtaş, "Hiçbir güç Türk milletini ve vatanını bölemeyecek, hiçbir güç bize diz çöktüremeyecek, boyun eğdiremeyecektir. Kahraman polislerimize yönelik saldırıları şiddetle kınıyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Grup, İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler