Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Sason ilçesinde sivil toplum kuruluşları, İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polisler için İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyelerini iletti.

        İlçe Emniyet Amiri Kemal Avcı'yı makamında ziyaret eden sivil toplum kuruluşları, emniyet teşkilatına başsağlığında bulundu.

        Sivil toplum kuruluşları adına konuşan Toç Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mutalip Çelik, polisin, askerin ve güvenlik korucularının yürüttüğü mücadelenin hak ve batıl mücadelesi olduğunu söyledi.

        İlçedeki sivil toplum kuruluşları olarak hakkın galip geleceğine olan inançlarının tam olduğunu belirten Çelik şunları kaydetti:

        "Devletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yapılacak her türlü saldırıyı kınıyor, terör örgütlerini kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kayıp eden bütün polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler