Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Germencik ilçesinde ilkokul ve anasınıfı öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ve moral ziyaretinde bulundu.

        Bozköy İlkokulu ve anasınıfı öğrencileri, İstanbul'da güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısı dolayısıyla, öğretmenleri eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Bir ölür bin diriliriz", "Vatanın daimi bekçileriyiz" dövizleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Öğrenciler, polislere karanfil ve Türk bayrağı verip, İstanbul'daki saldırıda şehit düşen polisler için başsağlığı diledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, öğrencilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ve acılarını paylaştıkları için öğrencilere teşekkür edip makam koltuğuna ilkokul 1. sınıf öğrencisi Sena Kaya'yı oturttu. Kaya, ziyarette İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.

        Okul Müdürü Mehmet Ali Ercedoğan, hain terör saldırısı karşısında toplumun kenetlendiğini belirterek, "Çocuklarımıza milli ve manevi kültürel değerlerimizi aşılamak amacıyla polislerimizin yanındayız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

        Ziyarette, öğrencilere trafik kurallarının anlatıldığı kartlar hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler