Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele'de, İstanbul'daki terör saldırısını protesto için "Teröre Tepki ve Şehitleri Anma" yürüyüşü düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanında toplanan grup, ellerinde Türk bayraklarıyla terörü protesto için araç konvoyu eşliğinde şehitliğe yürüdü. Burada şehitler için dua eden grup, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne yürüdü. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz'ın da yer aldığı katılımcılar, yürüyüş sonunda emniyet müdürlüğünde görevli polislere karanfil verdi.

        Belediye Başkanı Erener, burada yaptığı konuşmada, bu ülkenin vatanseverleri, yiğit evlatları olduğu sürece kimsenin milleti yıldıramayacağını, bu ülkeye boyun eğdiremeyeceğini söyledi.

        Türk halkının çok cesaretli, vatansever, mert ve gözü kara olduğunu belirten Erener, şunları kaydetti:

        "Hiç kimse bize roller biçemez ve oynatamaz ancak biz roller biçer ve oynatırız. Türk halkı çok cesaretli, mert, gözü kara bir halktır. Ondan dolayı Türk olmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum. Ülkemiz içinde üstü kapalı bir savaş yapılmaktadır. Kalleşliğin de bir sınırı vardır. Allah onlar kahrı perişan eylesin. Halep’e bakıyoruz, Müslüman kardeşlerimizi kırıyorlar. Bunların bir sonu gelecek mi, elbette gelecek. Eğer Müslümansak, buna inanıyorsak, bir gün gelecek bu zafer Müslümanların olacak. Ben buradan tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum."

        Görele Gençlik Komisyonu Başkanı Ömer Gemici de İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen menfur terör saldırısını lanetlemek amacıyla toplandıklarını ifade ederek, “Giresun büyük bir şehir, Görele önemli bir ilçe. Topal Osman Ağa'nın iki tane gönüllü alayının çıktığı bir bölge. Bu yüzden bizim burada sessiz kalmamız, toplumsal olaylara tepki vermememiz düşünülemez." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler