Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Dost ile Hayrabolu Veteran Spor kulüpleri arasında oynanan maç öncesi, futbolcular maçta görev alan polislere karanfil verdi.

        Tekirdağ 13 Kasım Stadı'ndaki karşılaşma öncesinde her iki takımın oyuncuları, maçta görev alan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekibini sahaya davet etti.

        Futbolcular, polislere karanfil vererek sarıldı.

        Tekirdağ Acil ve Afetler Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ve aynı zamanda Tekirdağ Dost Veteran Spor Kulübü Kaptanı Zafer Soykırlı, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor günler yaşadığını ve bu zor günlerde Türk polisinin önemli görev üstlendiğini söyledi.

        Güvenlik güçlerinin vatandaşların huzuru için canlarını siper ettiğini ifade eden Soykırlı, "Türk polisimiz gerçekten canını siper ediyor. En büyük mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşıyor. Onlar için ne söylesek, ne yapsak azdır. Ancak karınca kararınca her zaman, kanımızın son damlasına kadar onların yanında olduğumuzu ve şükranlarımızı göstermek adına böyle bir şey düşündük." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler