Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi öğrencileri, Baykan ilçesindeki bir köy okulunda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

        Dedebakır Celalettin Çimen ilkokuluna yaklaşık 600 kitap ile kırtasiye malzemesi yardımında bulunan öğrenciler, ana sınıfı öğrencilerine de süs malzemesi ve oyuncak hediye etti.

        Siirt Üniversitesi Düşünce ve Sanat Topluluğu Koordinatörü Bahar Koceman, yaptığı açıklamada, topladıkları yardımlarla köy okullarındaki eksiklikleri giderdiklerini söyledi.

        Yardım yaptıkları okulun bazı eksikleri olduğunu belirten Koceman, önce ihtiyaçları tespit ettiklerini, ardından okulun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirtti.

        Koceman sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Elimizden geldiğince çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya, küçük hediyelerle gönüllerini kazanmaya çalıştık. Çocuklara okulu sevdirmeye yönelik etkinlikler yaptık. Bir sonraki amacımız bu okulun odun ve kömür ihtiyacını temin etmek olacaktır. Diğer gönüllü arkadaşlarımızın da bu alanda çalışmasını istiyoruz."

        Okul öğretmenlerinden Murat Gündüz de yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler