Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'de düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda aralarında polis memurlarının da bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, 4 tankerde 72 bin 670 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 5'i polis 25 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından 25 zanlıdan 24'ü adliyeye çıkarıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri polis memuru 4 kişi savcılıkta serbest bırakıldı.

        Savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkeme sevk edilen şüphelilerden polis memurları M.K, Y.I. ve M.E. ile E.E, M.C, K.Ç, R.E, B.E, Ş.E, H.E, A.E, M.M.C, A.D. ile M.U. tutuklandı.

        Aralarında bir polis memuru ve bir güvenlik korucusunun da bulunduğu 6 kişi adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler