Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 1. Ahir Dağı Atlı Kızak-Geleneksel Kızak Şampiyonası sona erdi.

        İki bin 300 metre rakımlı Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki organizasyonun son gününde Geleneksel Atlı Kızak kategorisinde 8 ilden 26 sporcu kıyasıya yarıştı.

        Yarışlar sonunda Şengel Atlı Spor Kulübünden Ali Aksakallı birinci, Erzurum Konbina Gençlik Spor Kulübünden Yusuf Özdemir ikinci, Şah Dadaş Atlı Spor Kulübünden Halem Yıldırım üçüncü oldu.

        AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, müsabakalar öncesi yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin geleneksel sporların yaşatılması adına güzel bir etkinlik düzenlediğini belirtti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da bölgeyi hem kış sporları hem de yaz turizm alanı yapmak için çalışmalar başlattıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler