Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan'ın naaşı, memleketi Tekirdağ'a götürüldü.

        Halep'e bağlı El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarının döşediği patlayıcıların temizliği sırasında, iş makinesinin üzerinden geçtiği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan İşcan'ın naaşının bulunduğu uçak, Çorlu Askeri Havaalanına indi.

        Şehidin cenazesi, burada düzenlenen askeri törenin ardından helikopterle, memleketi Hayrabolu'ya gönderildi.

        Buradaki törene, 17 aylık oğlu Yiğit ile gelen şehidin eşi Hafife Özden gözyaşı döktü. Özden'i yakınları ve askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı.

        Törene, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, askeri ve sivil yetkililer ile şehidin yakınları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler