Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MUMF) kapsamında düzenlenen beste yarışması bu yıl "Mersin Limanı Ritmini Arıyor" temasıyla gerçekleştirilecek.

        Festival Düzenleme Komitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 16'ncısı gerçekleştirilecek festival kapsamında Mersin'in doğal zenginlikleri öne çıkarılan beste yarışmasının bu yıl Mersin Limanı'na ithafen yapılacağı belirtildi.

        Mayıs ayındaki yarışmaya başvuruların 20 Mart Pazartesi gününe kadar alınacağı aktarılan açıklamada, "Mersin Limanı Ritmini Arıyor ana konusuyla yapılacak yarışmaya, bestelenecek yeni eserler katılabilecek. Adaylar yarışmaya ayrı başvurular halinde farklı rumuzla birden fazla eserle de başvurabilecek." ifadesi kullanıldı.

        Açıklamada, yarışma için yazılacak eserlerin daha önce icra edilmemiş, yayınlanmamış, başka ulusal veya uluslararası yarışmalara katılmamış olması gerektiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler