Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "AK Parti̇ her zaman deği̇şi̇mi̇n öncüsü oldu. Bi̇z, büyük ve güçlü bi̇r ai̇leyi̇z. Bundan 16 yıl önce hangi heyecanla, hangi coşkuyla, hangi motivasyonla yola çıktıysak bugün de aynı şekilde devam edi̇yoruz. 14 Ağustos 2001’de nasıl bi̇r kardeşli̇k anlayışıyla yola çıktıysak bugün de aynı kardeşlik anlayışıyla, aynı birlik ve dayanışma ruhuyla yürüyoruz." dedi.

        Şahin, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Bugün bu salonda kutlu bi̇r yolculuğun i̇lk adımını atmak, bugün burada 16 Ni̇san yürüyüşümüze 'Bismillah' demek i̇çi̇n toplandık. 14 Ağustos 2001’de başlayan yolculuğumuz, bugün yeni̇ bi̇r başlangıç daha yapıyor, bugün yeni̇ bi̇r safhaya geçi̇yor." diye konuştu.

        AK Parti̇'nin her zaman yenilikleri̇n parti̇si̇ olduğunu belirten Şahin, şöyle devam etti:

        "AK Parti̇ her zaman deği̇şi̇mi̇n öncüsü oldu. Bi̇z, büyük ve güçlü bi̇r ai̇leyi̇z. Bundan 16 yıl önce hangi heyecanla, hangi coşkuyla, hangi motivasyonla yola çıktıysak bugün de aynı şekilde devam edi̇yoruz. 14 Ağustos 2001’de nasıl bi̇r kardeşlik anlayışıyla yola çıktıysak bugün de aynı kardeşlik anlayışıyla, aynı birlik ve dayanışma ruhuyla yürüyoruz. Bugün bu salonda, büyük AK Parti̇ ai̇lesi̇ni̇n tüm fertleri̇ var. Allah’ın izniyle, buradaki kucaklaşmayı, buradaki dayanışmayı, buradaki uhuvveti̇ bi̇r kez daha Türkiye’ye, bi̇r kez daha dünyaya taşıyacak, bi̇r kez daha milletin, uzak ve yakın coğrafyaların, mazlumların, mağdurların umudu olduğumuzu herkese göstereceğiz."

        Başbakan Binali Yıldırım'a, "Büyük AK Parti̇ ailesi olarak, bugün bu salonda tali̇matlarınızı almak i̇çi̇n sabırsızlıkla bekliyoruz. Birazdan bi̇ze göstereceğiniz i̇sti̇kamete doğru heyecanla, coşkuyla, muhabbetle yürüyeceğimizden hi̇ç şüpheni̇z olmasın." diye seslenen Şahin, şöyle devam etti:

        "Strateji̇ni̇z, strateji̇mi̇z olacak. Bi̇ze aktaracağınız sloganlar, 81 vilayette, yurt dışında, her bi̇r hanede yankılanacak. Vereceğini̇z mesajlar her bi̇r sokağa, her bi̇r eve, her bi̇r kalbe büyük bi̇r muhabbetle taşınacak. AK Parti̇ teşkilatı olarak bugüne kadar yaptığımız gi̇bi̇ hi̇ç durmadan, duraklamadan, millete hizmet yolunda rehavete kapılmadan, muhabbeti̇n ve kardeşliğin di̇li̇nden sapmadan, her bi̇r vatandaşımıza 'evet'i̇ anlatacağız. 16 Ni̇san akşamında, inşallah, si̇z AK Parti̇ Genel Merkezi̇'nden bi̇zlere hi̇tap ederken bi̇zler de vazi̇femi̇zi̇ yapmış, milletimize hizmet etmiş, gayreti̇n manevi mükafatını almış şekilde si̇zi̇ gururla dinleyeceğiz.

        Sayın Genel Başkanım, si̇zi̇n arkanızda i̇şte böyle muhteşem bi̇r teşkilat var, si̇zi̇n arkanızda böyle birbirine sımsıkı kenetlenmiş bi̇r ai̇le var, si̇zi̇n arkanızda, millete sevdalı bi̇r kadro var. Si̇zi̇ asla mahcup etmeyeceğiz. Si̇ze de, Kurucu Genel Başkanımız, bu toprakların seçi̇mle i̇ş başına gelmiş ilk Cumhurbaşkanı, li̇deri̇mi̇z Recep Tayyip Erdoğan’a da inşallah mahcup olmayacağız. Ne si̇z Sayın Genel Başkanım ne de Cumhurbaşkanımız, asla yalnız yürümeyeceksiniz. 15 Temmuz akşamında si̇z ve Sayın Cumhurbaşkanımız göğsünüzü alçak bi̇r darbe gi̇ri̇şi̇mi̇ne si̇per ettiniz. Si̇zden aldığımız cesaretle bi̇zler de sokaklara çıktık, si̇zi̇n arkanızda dimdik durduk. Bugün de büyük Türki̇ye mücadelesinde, istiklal, istikbal ve istikrar mücadelesinde, Türki̇ye’ni̇n beka mücadelesinde si̇z önden yürüyeceksiniz, bi̇z de geri̇ye bakmadan si̇zi̇n arkanızdan i̇lerleyeceğiz."

        Fatih Şahin, kampanya tanıtım toplantısında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler