Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da parası ve kredi kartlarının gasbedildiğini söyleyerek polisten yardım isteyen, evinde bıçaklanmış halde bulunan kişi hastaneye kaldırıldı.

        Polis ve 112 Acil Servis'i arayan Yücel Ö. (56), merkez Çukurova ilçesindeki evinde parası ve kredi kartlarının gasbedildiğini ve bıçakla yaralandığını söyleyerek yardım istedi.

        Eve giden sağlık ekipleri, vücudunda 7 bıçak darbesi bulunan Yücel Ö'yü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

        Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Yücel Ö, ilk müdahalesinin ardından Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi.

        Polis ekipleri, Yücel Ö'nün biri evli iki kadınla ilişkisi olduğu, durumun ortaya çıkmasının ardından kadınlardan biri ile diğerinin eşi tarafından bıçaklandığı iddiası üzerine zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler