Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

        Samsun-Sinop kara yolunda uygulama noktasındaki polisi fark eden Veli K'nin (31) kullandığı 55 VH 645 plakalı otomobil, uygulamaya girmeden deniz istikametine ilerledi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde durdurulan otomobilde yapılan aramada 75 gram sentetik uyuşturucu bulundu.

        Polis ekipleri sürücü Veli K. ile yanında bulunan Ertan K'yi (37) gözaltına aldı.

        Bir başka operasyonda ise İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde takibe aldıkları Yüksel T'nin (42) bir kişiyi sentetik uyuşturucu sattığını gören Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakaladı. Zanlının üzerinde 4 paket ve evinde yapılan aramada ise 34 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

        Yüksel T'den 5 paket sentetik uyuşturucu alan bir kişi de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Veli K. ile Yüksel T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Ertan K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler