Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 4 kişinin cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sosyal medya üzerinden tanışmak bahanesiyle çağırdığı vatandaşlarla Atatürk Mahallesi'ndeki bir hastanenin arkasında buluşan ve ardından buluştuğu kişilere silah doğrultarak cep telefonlarını gasp eden kişiye yönelik çalışma başlatıldı.

        Çalışmalarda olayla ilgisi olduğu tespit edilen ve sosyal medya hasabını kullanan şüpheli yakalandı, zanlının üzerinden çıkan cep telefonları mağdura teslim edildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan, gasp edilen cep telefonlarını satın alan iş yerine ise "Suç eşyasının satın alınması" kapsamında işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler