Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Birleşik Arap Emirlikleri'nde süren 2017 Dubai Dünya Para Atletizm Grand Prix müsabakalarına katılan Türkiye, 2 madalya kazandı.

        Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun internet sitesinden yer alan açıklamada, Dubai'de gerçekleşen organizasyonda kadınlar 800 metrede Muhsine Gezer'in altın, erkekler 200 metrede ise Muhammet Selim Ünal'ın bronz madalya kazandığı belirtildi.

        Muhsine Gezer, 2.31.03'lük derecesiyle şampiyon olurken, bu sene İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilecek Dünya Atletizm Şampiyonası barajını da geçmeyi başardığı ifade edildi.

        Erkekler 200 metrede piste çıkan Muhammet Selim Ünal'ın da 24.62'lik derecesiyle bronz madalyayı Türkiye'ye getirdiği duyuruldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler