Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi, çok sayıda evi su bastı.

        Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde aşırı yağışlardan dolayı birçok evin su baskınından etkilendiği belirtildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Merkeze bağlı Alagün köyünde 15 ev, Bulanık ilçesinin Güzeltepe köyünde 4 ev su baskınından etkilenmiştir. Merkeze bağlı Ağıllı ve İnardı köyü arasındaki köprü yıkılmıştır. Ayrıca, Hasköy'un Umurca köyünde 11 ev, Kültür ve Sunay mahallelerindeki evler, merkeze bağlı Muratpaşa mahallesinde 3 ev, Ilıca köyünde 5 aile su baskınından etkilenmiştir."

        Akçaarmut köyünde bir evin yıkıldığı ve göçük altında kalan çocuğun kurtarıldığı bildirilen açıklamada, "Arama kurtarma ekiplerimiz olay yerlerine intikal etmiş olup, meydana gelen hasarların tespiti için teknik personel görevlendirilmiştir." bilgisi aktarıldı.

        Açıklamada, mağdur aileler için Türk Kızılayı ile irtibata geçildiği ve ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler