Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un Çarşamba ilçesinde midibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı trafik kazasının görüntüleri güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Kazanın meydana geldiği Samsun-Ordu karayolunun Irmaksırtı mevkisindeki bir evin güvenlik kamerasına, sürücüsü kavşağı kaçırdığı için geri manevra yapan kamyonete kavşağa dönmek istediği sırada aynı istikamette gelen midibüsün çarpma anı yansıdı.

        Hüseyin Gündoğdu yönetimindeki 55 GU 722 plakalı midibüs, Irmaksırtı mevkisinde Seyit Albayrak'ın kullandığı 16 APZ 27 plakalı kamyonete çarpmış, kazada, kamyonet sürücüsü Albayrak ile beraberindeki Kamile, Serpil, Şaban ve Döndü Albayrak olay yerinde hayatını kaybetmiş, midibüs şoförü Gündoğdu ile kamyonetteki Zümrüt (12) ve Yiğit Albayrak (4) yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler