Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 5 eski öğretmen gözaltına alındı, adli kontrol şartıyla salıverilen 7 şüpheliden 6'sı savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında gözaltı kararı verilen 9 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen, "ByLock" kullandıkları öne sürülen 5 öğretmen gözaltına alındı.

        Bu arada, Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Çarşamba günü çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 zanlıdan 7'si için itirazda bulundu.

        Aralarında meslekten ihraç edilenler ile halen görevde bulunanların da olduğu 6 zanlı, itiraz üzerine yeniden gözaltına alındı.

        "ByLock" kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, cezaevine gönderildi, aranan diğer zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler