Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda 25 Ekim Çarşamba günü konuk edecekleri Rusya'nın Enisey takımını yenip B Grubu'nda 3'te 3 yapmak istediklerini söyledi. .

        Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Avrupa Kupası'nda final hedefi koyduklarını ve ona göre bir kadro oluşturduklarını söyledi.

        İlk maçta sahalarında Slovakya'nın Good Angels takımını 76-70 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını anımsatan Aydın, şöyle konuştu:

        "İkinci maçımızda da yine Slovakya'nın MBK Ruzomberok ekibini deplasmanda 86-59 yenmeyi başardık. Üçüncü maçımızda çarşamba günü sahamızda Rusya'nın Enisey takımıyla karşılaşacağız. Bu maçı da kazanıp Avrupa'da 3'te 3 yapmak istiyoruz. Enisey maçına takım olarak çok iyi hazırlandık. Taraftarımızın da desteğiyle tüm maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum. Hedefimiz gruptan lider çıkmak."

        Aydın, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise ilk 2 haftada aldıkları kötü sonuçların ardından son maçta OGM Ormanspor'u deplasmanda yenmeyi başardıklarını ve hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler