Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "AKADEMİ LİSE PROJESİ" OKULLARDA TANITILIYOR

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Akademi Lise Projesi, liselerde tanıtılmaya devam ediyor.

        Lise gençliğine hizmet vermek amacı ile çalışmaları başlatılan "Akademi Lise" projesinin öğrencilere hizmet etmesi için artık gün sayılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından temelleri atılan, alanında uzman akademisyenler, bürokratlar, eğitimciler ve öğrencilerin katılımlarıyla yapılan çalıştaylarda son şekli verilen Akademi Lise projesinin eylül ayında hayata geçmesi planlanıyor.

        Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hayata geçmesi planlanan Akademi Lise Projesi, liselerde anlatılmaya devam ediyor. Proje sorumlularının İzmit ilçesindeki liselerde gerçekleştirdiği sunumlarda, projenin detayları öğrenciler, öğretmenler ve yöneticilerle paylaşılıyor.

        Liselerde gösterilen sunumlarda Akademi Lise Projesi'nde uygulanması planlanan dil eğitimleri, akademiye hazırlık programları, atölye faaliyetleri, kulüp faaliyetleri ve değerler eğitimi gibi birçok eğitim ve sosyal faaliyetler öğrencilere anlatılıyor. Okul yönetimleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sunumlarda ayrıca temel liseler konusu da masaya yatırılıyor. Eğitimde kişisel algıları değiştirme idealiyle hareket eden projenin sunumlarına önümüzdeki günlerde de devam edilecek.

        (GY)

        04.06.2015 13:19:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler