Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ADI ÖDEMİŞSPOR OLDU

        ONUR ŞAHAN

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Gençlerbirliği, aldığı genel kurul kararı ile kulübün adını Ödemişspor olarak değiştirdi. Ödemişspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek.

        Ödemiş Belediyespor Başkanı Halil Güler ile İzmir ekibi Karşıyaka Gençlerbirliği arasında yapılan görüşmeler önceki gün atılan imzalarla sonuca ulaştı. Yaklaşık bir ay süren görüşmelerin ardından imza töreni Ödemiş Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Karşıyaka Gençlerbirliği'nin aldığı genel kurul kararı ile kulübün adı Ödemişspor olurken, Ödemiş Belediyespor Başkanı Halil Güler ile yeni sezonda takımın başında yer alacak Karşıyaka Gençlerbirliği'nin eski başkanı Osman Demir protokol imzaladı.

        Ödemiş Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Halil Güler, "Ödemiş'in hedefleri büyük. Karşıyaka Gençlerbirliği'ni bu noktaya getiren Osman kardeşimizin de hedefi büyük. Hedefi iki büyük takım güçlerini Bölgesel Amatör Lig'de birleştirmesi için bir aradayız. Ödemişspor'un hedefi 3. Lig ve sonrasında 2. Lig'dir. Osman hocamıza güveniyorum. Tüm Ödemişlileri, Ödemişspor'a destek vermeye, kenetlenmeye davet ediyorum" dedi.

        Ödemiş Belediyespor'un 2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) düşmesi sonrası üç sezon Süper Amatör Lig maçlarına sahne olan Ödemiş Saraçoğlu Stadı, 2015-2016 sezonunda BAL karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Ödemişspor'un yeni sezonda mücadele edeceği BAL'ın statüsü, grupları, fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak.

        (HG-Y)

        04.06.2015 16:05:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler